Στις αρχές της δεκαετίας του ´80, ο Δημήτρης Βαρελτζής, έρχεται στην Αθήνα από ένα μικρό χωριό της Λέσβου με σκοπό να μαθητεύσει και να εξελίξει τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις του δίπλα στους καλύτερους «μαστόρους» του κρέατος την εποχή εκείνη . Η υπομονή , η επιμονή και η ασίγαστη αγάπη του για το επάγγελμα του αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη γέννησε τη φιλοδοξία της δημιουργίας ενός δικού του χώρου επεξεργασίας – κοπής κρέατος και εξυπηρέτησης πελατών με τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Η φιλοδοξία έγινε πραγματικότητα και το 1997, σε ηλικία μόλις 29 ετών, ανοίγει στην περιοχή της Νέας Σμύρνης το κρεοπωλείο – παντοπωλείο «Δημήτρης».
Το κατάστημα μετατράπηκε, με το πέρας του χρόνου, σε οικογενειακή επιχείρηση διατηρώντας τις ίδιες αναλλοίωτες αξίες, σεβασμό στον πελάτη και στις ανάγκες του, αλλά και στην αναζήτηση των καλύτερων πρώτων υλών με στόχο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και πιο κοντά στις επίθυμιες του καταναλωτή. Η οικογένεια Βαρελτζή και το προσωπικό του καταστήματος μας θα χαρούν να σας υποδεχτούν και να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κρεοπωλείο μας επι της οδού Αρτάκης 66, στην Άνω Νέα Σμύρνη!
go top