ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΙΡΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 8 ΜΕΡΙΔΕΣ = 

  • 4 ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.5 ΚΙΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΤΣΑ
  • 1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΙΡΑ
  • 2-3 ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ
  • 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • 1 κ.σ. ΣΚΟΝΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
  • ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
  • 4 κ.σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 4 κ.σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ
  • 1 κ.σ. ΜΕΛΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ = 

  1. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΕ ΜΠΟΛ ΙΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΙΡΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΠΟ 4-24 ΩΡΕΣ. ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.
  2. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ – ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ.
  3. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΜΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΟΜΕΣ ΑΥΤΕΣ.
  4. ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΤΣΙ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΣΦΙΧΤΑ.
  5. ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΟΥΣ 160-170 ΒΑΘΜΟΥΣ .
  6. ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ , ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΛΑΔΟΚΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΓΑΝΙΣΕΙ Η ΠΕΤΣΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ.

ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ (ΜΟΣΧΑΡΙ)

ΥΛΙΚΑ = 

  • 1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ (ΕΛΙΑ-ΠΟΝΤΙΚΙ-ΧΤΕΝΙ-ΣΠΑΛΑ-ΚΙΛΟΤΟ)
  • 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΡΑΣΙ
  • ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • 4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
  • 1κ.σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • 5 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ = 

  1. ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ.
  2. ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.
  3. ΧΑΜΗΛΩΝΕΤΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ, ΤΟ ΠΕΛΤΕ, ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
  4. ΒΡΑΖΕΤΕ ΕΩΣ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.

ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ

ΥΛΙΚΑ = 

  • 2 ΚΙΛΑ ΑΡΝΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ
  • 2 ΑΥΓΑ
  • 1 ΛΕΜΟΝΙ
  • 2 ΚΙΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
  • 1 ΜΑΤΣΟ ΑΝΙΘΟ
  • 1 ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ
  • 1 κ.σ. ΔΥΟΣΜΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
  • 5 κ.σ. ΦΥΤΙΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ = 

  1. ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.
  2. ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΛΙΓΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ,ΛΙΓΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ,ΛΙΓΟ ΑΝΙΘΟ,ΛΙΓΟ ΔΥΟΣΜΟ,ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ(ΦΥΤΙΝΗ), ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΑΡΝΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
  3. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ.
  4. ΟΤΑΝ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.
  5. ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ 2 ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
  6. ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΑΚΟΜΑ.
go top